diumenge, 28 d’abril del 2013

12+1 Maratón de los Monegros



Desprès d'estar tota la setmana indecisos pel temps de pluja que feia, va arribar el dissabte dia 27 d'abril data de la 12+1 Maratón de los Monegros. Al final dels cinc que havíem d'anar, per diferents circumstàncies només arranquem tres. A les set del mati del dissabte arranquem l'expedició en molts pocs ànims i amb molts de dubtes si podríem fer la cursa. Duran els 166km d'anada a Sariñena aigua i mes aigua. Ales 9 del matí ens presentem al lloc, era tant prompte que allí no i havia ni un alma, tot ple de fang i aigua per tots els racons. Joan Vadillo, Alvaro i jo (Carlos) decidim anar al bar a fer passar el fred que feia. A mig mati ja va començar a sortir el solet, vam anar cap a la fira a recollir els dorsals i a fer gasto.




Una vegada els tres tots equipats i les bicis preparades, ales 12:30h ja vam anar tirant cap al carrer de sortida, impressionant la gent que no parava d'arribar i omplir tot aquell carrer, en total més de 6000 corredors van començar la cursa. A la 13:30h donen el coet de sortida, ens mirem els tres i cap a l'aventura, per davant ens quedaven 114km de patiment, fred, calor, pols, fang, aigua, algun que altre “calambre”... de tot una mica.
Al final aconseguim creuar l'arc de la meta Joan Vadillo i jo en menys de sis hores, tot un repte. Alvaro va abandonar al kilòmetre 30 per una lesió del genoll, a la pròxima serà.

En fi una aventura que repetirem segur i en ganes de millorar el temps.



Carlos Bertomeu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada